een dag extra wegens verjaardag

Normaal zou Milana mij ganse maand niet zien omdat de krokusvakantie valt op het moment van mijn bezoekrecht.Door het feit dat het mijn verjaardag is, mag ik haar ophalen voor 9 uurtjes, daarna is het pas 2 maart dat we elkaar zullen zien 🙁
Opnieuw dezelfde zaken, mijn ex laat mij weer aan de deur wachten, uiteindelijk doet ze open en zegt dat Milana ziek is en dat ze een doktersbriefje heeft.
Ik vraag haar het briefje en ze gaat het zoeken, laat me 20minuten wachten om dan te zeggen dat het briefje in het bureau ligt bij Klemenswerk en doordat er niemand werkt in het weekeinde, kan ze er niet aan.
Ik heb mijn twijfels of er een doktersbriefje is, enkele maanden later kan ik aan doktersdossier geraken en er bleek inderdaad een briefje te zijn (zie link doktersattest wijkgezondheidscentrum rabot).
ook schrijft de dokter dat hij de patiënte onderzocht en ondervraagt heeft, straf dat een dokter een kind van 9 maand kan ondervragen, ze is er blijkbaar op achteruit gegaan want op 15 maanden kon ze niets meer van woordjes en de dokter was er toch in geslaagd om haar te ondervragen!

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.