Ex-partner wil Milana niet meegeven

Op 30 november ga ik Milana afhalen omdat dit ons weekeinde is.Ik bel aan bij mijn ex-partner en ze vraagt via de parlofoon wie het is (terwijl ze zeer goed weet dat ik op zaterdag ochtend om 09u Milana kom ophalen)
Ik zeg niets omdat ik totaal geen communicatie wens met haar (ook omdat alle andere keren dat ik Milana ophaal, niets aan de parlofoon gezegd wordt, mijn ex-partner laat mij steeds 5-10 minuten wachten en komt dan de deur opendoen om Milana op straat af te geven. Nog nooit gebruikte ze de parlofoon, enkel die dag)
Ik belde opnieuw aan en zei dat ik Milana kwam ophalen, waarop ze antwoordde dat ze Milana niet wil meegeven voordat ik een document teken. Er is een vonnis dat we beiden moeten volgen dus er is geen reden dat er apart nog een document zou moeten getekend worden.
Ik doe uiteindelijk aangifte bij de politie, waar men contact met haar opneemt, haar verhaal is dat ze bang is dat ik Milana niet terugbreng.
Resultaat= ik krijg Milana niet te zien, is de derde week dat ik doorbreng zonder haar te zien (of er iets van te weten)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.