Ex wil opnieuw Milana niet meegeven

Opnieuw sta ik aan de deur van Ex-partner, bel aan en via de parlofoon zeg ik dat ik Milana kom ophalen (eerst speelt ze nog spelletje om te vragen wie het is, enz…)
Ze weigert opnieuw om Milana mee te geven. Ik maak mij boos en roep dat ze moet stoppen met zo rot te zijn en te stoppen om mij als vader weg te houden van Milana.
Feit dat ik begin te roepen lijkt mij niet overdreven, volgens mij reageer ik zoals elke ouder zou reageren die zijn kind niet te zien krijgt.
Opnieuw heb ik aangifte gedaan bij de politie, het is nu reeds de 4e week dat Milana en ik elkaar niet zien. Ik mis haar en maak mij zorgen over haar (niet ongegrond, daar ze al maanden ziek is en dat ze geen enkel woordje kent, alle woordjes die ze leert bij mij is ze na 14 dagen opnieuw vergeten 🙁 buiten de woordjes die ze leerde van mij, heb ik totaal nog niets nieuws gehoord dat van bij de mama komt)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.