Klacht neergelegd bij Directeur CAW

Op 07 mei 2013 heb ik een mail gestuurd naar de directeur van CAW, omwille van de werking binnen Klemenswerk, feit dat de “begeleidster” Rosi Vervaet de zaken anders gaat vertellen dan ze in werkelijkheid zijn en dat zij informatie achter aan het houden is/verbergen. Ik kreeg vrij snel antwoord dat de locale directeur mij zou contacteren.  Hiervoor heb ik nog een reminder moeten sturen.
Uiteindelijk had ik een afspraak met de Locale directeur, hij vertelde mij dat er mogelijks inschattingsfouten waren gemaakt omdat door mijn ex-partner sprake was van agressiviteit, daardoor werd communicatie naar mij toe geblokt, uit veiligheid. Vreemd want ik was bij Rosi Vervaet aanwezig enkele dagen nadat mijn ex-partner aankwam in het opvangtehuis en Rosi Vervaet weigerde naar mijn verhaal te luisteren, ze wou niet weten dat mijn ex-partner het kind al een paar keer had laten vallen, dat ze geen eten wou geven, geen drinken, enz…. Rosi Vervaet vond dat dit een manier was om mijn ex-partner “zwart” te maken, terwijl ik wou doorgeven WAAROM er discussies waren bij ons in de relatie.

Op de afspraak met de heer Slock werden een paar zaken voorgesteld om de situatie terug in evenwicht te krijgen, er zou een extern persoon aangesteld worden om te communiceren met Klemenswerk.
Dit gebeurde ook en ik kreeg het gevoel dat er betering kwam in de situatie, hierdoor kreeg ik inzicht in het doktersdossier van Milana, en kreeg ik de informatie van de onthaalmoeder (ex wou aan geen kanten doorgeven wie dit was, waar, enz..)
Eindelijk op weg naar een correcte situatie leek mij.
Ik kreeg het telefoonnummer van de onthaalmoeder waar Milana verblijft alle dagen, ik maakte een afspraak met haar en was meer gerustgesteld te weten waar Milana alle dagen verblijft.
De dag erna kwam Rosi Vervaet opnieuw in actie, zij had contact gehad met solidariteit voor het gezin en doorgegeven dat ik Enkel Milana mocht zien op eerste en derde weekeinde van de maand. Ik kreeg een telefoon van solidariteit van het gezin om mij te melden dat ik geen recht meer had op informatie, de reden was omdat het zo was volgens het vonnis volgens hen. Later maakte ik een afspraak met Solidariteit om dit te bespreken, ze toonden mij het vonnis, ik stelde vast dat zij enkel over de ONEVEN pagina’s beschikten, terwijl het in het vonnis staat dat wij als ouders dezelfde kansen hadden. De bediende had niet eens het vonnis gelezen, anders had zij direct gezien dat het vonnis niet compleet was.
Blijkbaar had Rosi Vervaet “per vergissing” de even pagina’s “vergeten” doorsturen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.