Klemenswerk Rosi Vervaet

Op 03 december had ik nog steeds geen gehoor gekregen van Klemenswerk, waar mijn ex reeds enkele dagen verbleef.
Ik nam zelf contact op en kreeg te horen dat ze mij later zouden contacteren. Ik stond erop op direct een afspraak te verkrijgen, daar ik reeds 5 dagen Milana niet had gezien.
Na aandringen kreeg ik van Rosi Vervaet te horen dat ik kon langskomen maar niet in het opvangtehuis waar mijn ex en Milana verblijven maar in het opvangtehuis voor mannen aan de overkant.
Ik kwam daar aan, weliswaar opgewonden door het feit dat ik al 5 dagen Milana niet gezien had, tevens totaal geen nieuws van haar.
Rosi Vervaet en ik namen plaats in een “ontvangstruimte” paar stoelen die bij elkaar geschoven werden. Ik sprak met haar dat ik Milana wou zien, zij vertelde mij dat dit niet mogelijk was.
Ik vertelde haar dat er totaal geen reden is waarom ik Milana niet zou mogen zien, dat ik een goede vader ben en nog nooit verkeerd handelde met Milana, dat de mama daarentegen diegene was die Milana al 3x had laten vallen, dat ze geen eten of drinken wou geven, dat ze het kind in de volle zon plaatste (omdat ze geen rekening mee gehouden had dat de zon verplaatst en de schaduw niet op dezelfde plaats bleef).

Rosi Vervaet vertelde mij op een hautaine toon dat ze daar niets wou van horen, dat het niet de bedoeling is dat we elkaar “zwartmaken” als partners.
Het was helemaal niet mijn bedoeling om mijn in een slecht daglicht te plaatsen, ik wou enkel de volledige situatie schetsen, zo zij begreep dat ik als vader goed zorg draag voor Milana.
Rosi Vervaet had daar totaal geen gehoor voor, zij vertelde mij dat ik via kort geding diende een regeling te bekomen.

Ik ging kwaad buiten en belde een advocaat, welke pas tijd had voor een afspraak op 28 december, ik vroeg voor een aderen advocaat aan te raden, deze had pas tijd voor een afspraak op 14 december.
Mijn eerste zorg was dat ik Milana niet meer zou te zien krijgen voor het einde van het jaar! Dit leek mij zeer onredelijk en onnodig.
Achteraf zocht ik Rosi Vervaet op via facebook, blijkt dat zij de trotse moeder is van 2 kinderen, die er geen enkele moeite mee heeft om een vader weg te houden van een kind en om een kind weg te houden van de vader. Ik stel mij vragen bij de opleiding van Rosi Vervaet, of zij enige pedagogische kennis heeft om zulke beslissingen te nemen (zie email ).

Later komen de leugens naar boven van Rosi Vervaet

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.