Leugens & misleiding van rechtbank

In het vredegerecht verklaarde de tegenpartij dat mijn ex moeten vluchten is omdat ik haar regelmatig hardhandig aanpak.
Terwijl ik de stappen ondernomen had dat mijn ex het huis moest verlaten omdat totaal niet met haar samen te leven viel. Zie onder de talloze sms’en die ze stuurde waarin ze mij verwijt dat ik haar uit het huis gezet heb, deze zijn in tegenstrijd met het verhaal dat ze op de rechtbank vertelden is omgekeerd van de waarheid!
Milana en ik zullen elkaar slechts 66u per maand zien door de uitspraak van de rechter die misleidt werd door de tegenpartij. klik hier voor de tegenstrijdigheden van hun verhaal

In de sms schrijft mijn ex dat ze 1 week gaat proberen om minder dominant te zijn en minder controle uit te oefenen, terwijl haar advocate in de rechtbank zegt dat ik haar domineer en dat ze naar mijn pijpen moet dansen.
(Vreemd dat iemand die op de rechtbank verklaart dat ze gedomineerd wordt, schrijft dat ze mij minder gaat domineren)
deze sms was ongeveer 1 maand voordat we uit elkaar gingen, ik had haar gevraagd om met een goede vriend te praten over de spanningen tussen ons, zodat ze eens van iemand anders hoort dat haar gedrag totaal niet klopt.
lessdominant1 copy

 

sms’en dat ze constant stuurt met verwijten dat ik haar uit het huis gegooid heb, TERWIJL ze in de rechtbank verklaren dat ze moeten vluchten is omdat sinds we samenwonen ik mij anders gaan gedragen ben!

De sms’en zijn slechts 1/10 van wat ze nog allemaal stuurde + dat ze constant waanidee├źn heeft, dat ik haar wou gebruiken als draagmoeder, dat ik het kind wou stelen, enz…

Ook heb ik talloze sms’s waar ze mij verwijten naar het hoofd slingert of mij homo, neurotisch, moederhater, enz.. noemt.Ze blijft mij sms’en sturen. DIT LIJKT MIJ OOK NIET NORMAAL, als je van iemand bang bent omdat die je hardhandig aanpakt, dan ga je toch geen contact zoeken met die persoon!
Als je van iemand moet vluchten omdat hij agressief is, dan stuur je toch niet zulke berichten (zie onderstaand)
Weten dat ik haar sinds juni niet meer antwoord op haar sms’en, ze blijft maar dingen sturen, de ene keer dat ze wilt dat we terug samen komen, de andere keer met verwijten.

Reactie (1)

  1. jenny vervloet

    ik maak ook zoiets mee al 2.5j liegen tegenpartijen de klok rond en ze worden geloofd weten dat er veel mensen weten dat ik de waarheid spreek maar ze durven niet spreken gezien er al mensen lastig gevallen zijn geweest die mij wilde helpen

    de rechtbank in belgie zeker wat het hoger beroep betreft is schandalig

    grts

    Reageren

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.