Mama weigert Neus-keel-oren arts

Milana is constant ziek elke keer dat ik haar ophaal, ik ga steeds bij een dokter van wacht hiervoor, (zie dokterattesten)
Daar dit al maanden het geval is maakt de dokter van wacht zich zorgen en adviseert om Milana te laten onderzoeken door een neus-keel-oren arts, dit om poliepen uit te sluiten.

Ik stuur aan mijn ex-partner een email met de datum dat ik Milana kom ophalen voor het onderzoek, ik krijg een email terug dat zij naar de arts zal gaan. Ik wil dit zelf doen, doordat ik haar aan geen kanten vertrouw wegens de leugens die zij constant vertelt, ook naar de dokter toe is het belangrijk om de symptomen door te geven, mijn ex is bekwaam om te zeggen dat alles in orde is en dat Milana enkel ziek is omdat ze bij mij is.
Toen ik Milana ging ophalen weigerde mijn ex om Milana mee te laten gaan met me, ik sprak één van de bedienden aan bij Klemenswerk maar zij wilden zich daar niet mee moeien. Terwijl ik reeds enkele maanden aan de alarmbel trek dat het niet goed gaat met Milana haar gezondheid, kijkt men bij Klemenswerk de andere kant op, maw verzuim naar een kind van 13maand oud! Terwijl Klemenswerk onderdeel uitmaakt van CAW (centrum algemeen welzijn), waar zij diensten hebben die instaan voor kinderverwaarlozing, terwijl het onder hun dak aan het gebeuren is!
Mijn ex-partner staat mij aan de deur uit te lachen.

Ik heb de afspraak moeten afzeggen bij de dokter.

Ik stuurde later nog een aangetekend schrijven naar mijn ex om haar er nogmaals op te drukken dat Milana bij de specialiste dient te gaan. Ik vroeg voor een andere datum. Het enige antwoord dat ik kreeg van haar is dat ik beter mijn geld van aangetekend schrijven zou bewaren en gebruiken voor mijn nieuwe familie (om een of andere reden heeft ze nu waanideeën dat ik een Pakistaanse vriendin heb!)

Reactie (1)

  1. Pingback: Neus-keel-oren arts bezoek | Vader rechten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.