Milana ophalen 1e bezoekrecht

Ik haal Milana op op 19 januari 2013 om 09u, ik bel aan bij Klemenswerk waar er geen antwoord komt, na een aantal minuten bel ik opnieuw aan, waarna een venster open gaat op eerste verdiep, een man die mij vraagt wat er is.
Ik vertel dat ik mijn dochtertje kom ophalen, waarna hij weer opnieuw verdwijnt, na enkele minuten bel ik nogmaals aan, uiteindelijk 10 minuten later gaat de deur open. Ex-partner heeft er blijkbaar plezier in om mij aan de deur te laten wachten.

Milana is in slaap gevallen in de wagen, als ik thuis kom slaapt ze nog, ik sta te popelen dat ze wakker wordt, ik zie ze slechts 66 uur op een maand, waarvan ze 20 uur slaapt en dan nog 2 uur voor het vervoer eraf, uiteindelijk ziet Milana mij slechts 43 uur per maand 🙁
Milana haar neus is nog steeds verstopt, ik vraag aan ex-partner of de neusspray geeft, ze beweert van wel, ik vraag om deze mee te geven en dan zegt ze dat ze geen geld had om neusspray te kopen, volgens haar gaat de uitkering die ze krijgt naar Klemenswerk, ook kinderbijdrage en alimentatie. Opnieuw een leugen van de mama, daar ze eerst zegt dat ze wel geeft en daarna zegt dat ze geen geld heeft.
Ik geniet van de tijd samen met Milana, haar ademen is zeer zwaar en ze is hees ook. Ik maak mij zorgen. Maar ik moet haar terug afgeven de dag erna.

Op 02 februari kan ik terug Milana ophalen, opnieuw hetzelfde ritueel, een man vanuit het venster op eerste verdiep roept mij toe. Daarna komt de man opendoen.Als ik in de gang sta, krijg ik een sms dat ex-partner de nageltjes aan het knippen is van Milana en dat ik moet wachten, ik stuur terug dat het 09u is en dat ze moest klaar zijn. Ik vertrek opnieuw pas 10 minuten later omdat ex-partner het weer kunnen rekken heeft.

Milana is nog steeds ziek, een verstopte neus en haar ademen is zwaar. Ik heb ondertussen een neusspray gekocht en verzorg haar, dit heeft vrij weinig nut omdat het slechts 33 uren is dat ze bij mij verblijft, ik breng Milana terug op zondag 18u, bezorgd omdat ik het gevoel heb dat ze niet de nodige zorgen krijgt. Ik vraag mijn ex-partner om mij doktersattesten te geven en bewijzen van apotheek, zo ik gerust ben dat Milana de nodige zorgen krijgt.
Mijn ex-partner weigert dit, ze zegt dat dit in het bureau ligt van Klemenswerk, andere keren zegt ze dat het bij de advocaat ligt.

Ook merkte ik vlooienbeten op op Milana haar beentje, ik vroeg via sms aan mijn ex-partner, waar de vlooienbeten vandaan komen, waarop zij mij dit in de schoenen probeerde te schuiven, dat deze van bij mij komen, pas enkele sms’en later schrijft ze dat ze de dag ervoor ook al vlooienbeten had, dat zelfs de dokter dit had gezien.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.