Mooie kerst

Na 2 tevergeefse pogingen om Milana op te halen, kreeg mijn advocaat van de tegenpartij een schrijven (ondertussen 5 weken dat Milana en ik elkaar niet zagen)

Volgens tegenpartij zijn wij laks omdat we geen contact opnamen ivm het bezoekrecht van het kind (terwijl ik reeds 2 x aan de deur stond en Milana niet meekreeg, door de waanideeën van mijn ex dat ik Milana niet meer zou terug brengen (ik heb steeds tot op de seconde Milana teruggebracht, volgens afspraak)

Uiteindelijk heeft de tegenpartij besloten dat ik Milana “mag” ophalen op zaterdag 21 december 2013 en dat ze terug diende afgegeven worden op zaterdag 21 december 2013.De tegenpartij beslist steeds, er is geen enkel overleg mogelijk.
Wat het terugbrengen betreft, had ik voorgesteld dat de moeder Milana zou komen afhalen, tenslotte zijn wij beiden de ouders en mag van beide kanten een inspanning geleverd worden (ik haal en breng Milana sinds 1 jaar)
OOK: doordat ik Milana niet terugbracht in maart omwille van haar gezondheid, heb ik 3 jaar voorwaardelijk gekregen hiervoor. Maw elke keer dat ik Milana moet terugbrengen loop ik de kans indien ik te laat ben, dat er een effectieve straf komt

Tegenpartij wist nog te vertellen dat ik altijd een reden heb om te discussiëren omdat ik voorstelde dat de moeder Milana diende op te halen (geen idee waarom dit hun mening is? Het is niet ongewoon dat er een gedeeld vervoer is wat betreft het omgangsrecht) Ook geen idee waarom de moeder alle beslissingsrecht heeft?

Milana en ik hebben een zeer mooie periode gehad samen, haar neusje was zoals altijd terug verstopt (klik hier > 2e nacht tijdens slaap), ik heb opnieuw met fysiologisch water gespoeld en neusspray na enkele dagen was dit veel beter (klik hier > na enkele nachten later tijdens slaap)

Ik kreeg nog een pak met sms’en van mijn ex, enkele beschuldigingen enz… (sms’en hier)

Reactie (1)

  1. danieldeblaere@hotmail.com

    Succes zit ook in moeilijke situatie Mag mijn 14 jarige dochter niet meer zien van ex. Kunnen we niet eens samen actie voeren ? Mvg
    Goede moed!

    Reageren

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.