Neus-keel-oren arts bezoek

Door de tussenkomst van CAW is het gelukt om met Milana naar de neus-keel-oren arts te gaan (welke sinds mei geweigerd worden door de mama)
Zoals verwacht leek de consultatie niet overbodig, Milana moet antibiotica toegediend krijgen en het is raadzaam om Milana weg te houden van leeftijdgenootjes. Hier het dossier
Ik wil liefst zelf de medicatie toedienen, daar ik mijn ex niet vertrouw dat zij dit op een correcte manier doet (en of ze het wel doet!) maar ik zie Milana pas vanaf 16juli, wegens de zomervakantie)

Ik communiceer met CAW dat de mama dit mag toedienen maar onder toezicht.

Uiteindelijk gaat mijn ex-partner bij wijkgezondheidscentrum Rabot om daar te gaan vertellen dat ze naar NKO arts geweest was en het voorschrift van de medicatie kwijt is, ze namen contact op met NKO arts en schreven een voorschrift voor de medicatie. Het weghouden van leeftijdgenootjes vind ze ook niet belangrijk, haar dokters vinden dit pas belangrijk wanneer het kind aanhoudend zou ziek zijn/blijven (terwijl ze eigenlijk al maanden NON-stop ziek is). Ex heeft daar de waarheid ook iets verdraaid > zie hier
Er is nog een test nodig voor haar oren, ik laat via dit CAW weten, mama wil Milana wel meegeven voor de test MAAR ik moet in ruil Milana 1 dag afgeven tijdens de zomervakantie.
(mama wil enkel maar ruilen, zelfs als het over de gezondheid gaat van haar baby) Ik gaf ook door dat mijn ex-partner mocht gaan voor de test maar uiteindelijk besloot ze dan maar dat ik het moet doen tijdens mijn periode in de zomervakantie (maw diende Milana nog 20 dagen te wachten om er zeker van te zijn dat er geen problemen waren, dat haar trommelvlies zou kunnen scheuren, enz.. dat was niet zo belangrijk)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.