Noodopvang De Schelp CAW Artevelde

Mijn ex en Milana werden opgevangen in een noodopvang (De Schelp), dit doordat zij geen vrienden of familie heeft hier in België.
Ik heb ook gesproken met de verantwoordelijke daar, de redenen uitgelegd waarom wij als partner niet overeenkwamen. Ze gaf mij later door dat ze met mijn ex sprak en dat onze verhalen overeenkwamen, ook vertelde ze mij dat mijn ex er niet negatief tegenover stond dat ik Milana zou zien (zie link).

Het was belangrijk dat wij als partners uit elkaar gingen om de druk van de ketel te halen. Mijn idee was dat mijn ex zou normaal leren omgaan met Milana ipv haar ideeën steeds te laten primeren.
Ik kreeg 2 dagen later door van de verantwoordelijke dat mijn ex en kind overgeplaatst werden naar Klemenswerk en dat de begeleidster met mij contact zou opnemen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.