Oogontsteking

Sinds 18 januari 2014 is er nu een regeling van de tegenpartij dat ik Milana mag ophalen (en terugbrengen) elke week.
week 1 zaterdag
zondag week 2 vrijdag – zaterdag
week 3 zaterdag – zondag
week 4 Milana blijft bij de moeder (ondanks dat Milana alle dagen bij de moeder kan zijn, wil de moeder ook een weekeinde met Milana, ze staat er niet voor open om haar 2 dagen in de week met mij laten doorbrengen ipv het weekeinde! (Ze heeft liever dat Milana bij een vreemde verblijft (onthaalmoeder) ipv tijd met haar vader door te kunnen brengen!
Vandaag haalde ik Milana op en ze had een irritatie aan haar oog, ging daarvoor naar de dokter en blijkt dat het een ernstige oogontsteking is, welke te wijten is aan haar neusje die non-stop verstopt is.
Milana moet medicatie nemen, dit kan ik slecht geven in het weekeinde, daarna dient de moeder dit verder te zetten.
Ik gaf de medicatie af en kreeg daarna een schrijven dat ze de siroop niet zal geven omdat het “ouderwets” is en dat er suiker en parabenen inzitten. Ze heeft naar de dokter gebeld (om mij te checken) en gaat nog bij haar eigen dokter gaan ook, ook zou ze nog 5 andere dokters gevraagd hebben om advies, welke allemaal vertelden dat de siroop niet goed is (?)

dok25-1-14
Maw, ze doet niets aan haar oogje, als ik dan bij de dokter ga, dan gaat ze zelf ook bij een dokter gaan…
De dag voordat ik Milana ophaalde, kreeg ik een email dat Milana reeds 1 week een irritatie heeft aan haar oog en schuift ze de schuld naar mij toe, volgens haar had ze de irritatie doordat ik mijn handen niet was en doordat ik met haar ging zwemmen! Milana had aan geen kanten een irritatie wanneer ik haar terugbracht 19 januari! Wat ook de reden zou zijn van de irritatie, het was aangeraden om met Milana naar de dokter te gaan, wat volgens de moeder weeral niet nodig was. Dit is reeds de 3e keer dat ik moet ingrijpen zodat Milana de kans krijgt om te genezen!
lefteye

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.