Prijskaartje

3D chrome Dollar symbol

27 november 2013, reeds 1 jaar dat ik nauwelijks Milana zie heeft mij ondertussen 7940 € gekost

2400€ (12x 200€ alimentatie)
2500€ advocaat
400€ kleding voor Milana (ik betaal alimentatie maar moet kleding zelf kopen en kan deze slechts enkele keren gebruiken, op 2 maand slechts 4x, tegen dan is de kleding vaak te klein of is het een ander seizoen)
440€ brandstof (Milana ophalen en Milana terugbrengen)
300€ dokterskosten (moet steeds bij dokter van wacht, kreeg enkele kosten niet terug omdat ex wisselde van ziekenkas zonder dit door te geven)
700€ autostoel, kinderwagen (ik had een kinderwagen en autostoel in bruikleen van een vriendin maar ex nam deze mee en weigert deze terug te geven, uiteindelijk heb ik die vriendin ook 400€ moeten geven, daar deze goederen waarschijnlijk niet zullen terugkeren
= 6740€
ik spaar 100€/maand voor Milana terwijl we elkaar nauwelijks zien (Milana heeft nog een toekomst voor zicht)
= 7940€
Geen idee wat de komende jaren zullen kosten, waarschijnlijk zal dit in dezelfde richting gaan…
Advocate had 500€ alimentatie gevraagd voor haar, gelukkig is dit niet doorgegaan (kan nog komen)

Kosten voor mijn ex=
Ze krijgt 200€ alimentatie en 150€ kindergeld. Volgens de wet kost een baby 200€ per maand (ruim gerekend)
Ik deed een berekening via http://calc.oletr.net/renard.htm, volgens deze alimentatie wijzer zou ik 86 euro moeten betalen indien ik Milana 10% bij mij heb IPV 200  euro!!
Ik gaf 30% in omdat ze bij mij is tijdens de vakanties en dan zou ik 0 euro alimentatie moeten betalen. Moeder verdient er niet slecht aan. Komt daarbij ook nog dat tijdens de vakantie ik ook 200 euro betaal, terwijl Milana tijdens juli en augustus een halve maand bij mij is, waar ik alle kosten voor betaal en toch volle pot alimentatie aan de moeder moet geven.

Met andere woorden moet moeder niets bijdragen bij de kosten van ons kind
= 150€ winst (moeder hoeft blijkbaar niets te betalen) volgens berekening methode renard , heeft moeder 200 euro winst.
Advocaat= 0€ , ze krijgt een pro deo advocaat.
Daarbij komt nog dat ze 1047 euro OCMW steun krijgt, terwijl ze een eigendom bezit in Oekraïne die ze verhuurt aan een Amerikaan.
Uit elkaar gaan lijkt mij rendabel als moeder, minder als vader… Men zegt dat een kind een eigendom kost, zeker als vader… Los van het feit dat sinds zij in België is nog nooit 1 euro heeft uitgegeven van haarzelf

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>