Staffordshire terrier verblijft in Klemenswerk CAW

Een bewoner van Klemenswerk die er verblijft met een staffordshire terrier, de #1 op de lijst van de meest gevaarlijke honden!
Ik had deze persoon al eens tegengekomen als ik Milana ging ophalen, hij gaat blijkbaar een paar keer de hond buiten laten. Heb uiteindelijk foto’s van genomen.

Later heb ik nog een klacht neergelegd tegen Klemenswerk over de leugens die bij Klemenswerk verteld worden en over het verzuim van Milana, de dienst nam contact op met de directeur, die zei dat er geen honden verblijven, terwijl dit wel zo is.
Ook had ik nog een gesprek met Rosi Vervaet, de begeleidster van mijn ex-partner en zij verzekerde mij ook dat er ZEKER geen dieren verblijven in Klemenswerk en dat alles zeer proper is, dus dat de vlooienbeten zeker niet van bij Klemenswerk kunnen komen, dus ze schuiven dit ook af op de onthaalmoeder, net zoals mijn ex-partner.
De mijn ex was bij de dokter en de dokter schreef dat hij niet zeker wist of het vlooienbeten waren omdat de 2 PUNTJES OP 1 LIJN staan ! Niet te geloven dat een dokter zo iets opschrijft! Ik herinner mij nog de eerste les fysica, in de allereerste les krijg je te horen dat 2 punten verbonden worden door een rechte lijn. Hoe geleerd moet je zijn om te weten dat 2 punten ALTIJD op 1 lijn staan! En daar dan de conclusie uit trekken dat het al dan niet vlooienbeten zijn. Wijkgezondheidscentra werken met doktoren in opleiding of in korte broek, het is er serieus aan te zien! Ook allemaal gesubsidieerd door de staat!

beetmilana  vlooienbeten dokter
Ik vraag mij af waarom iedereen de sterren van de hemel liegt om mijn ex-partner te beschermen?

Een dergelijke hond in een opvangtehuis voor vrouwen en koppels, waar stuk of 10 kinderen verblijven, lijkt mij heel hard met vuur spelen.
Ik maakte mij extra zorgen omdat Milana begon te kruipen en leert lopen.
Gevaarlijke hond Klemenswerk  klemenswerk_gevaarlijke_hond1

Mijn zorgen zijn terecht, hier onder enkele voorbeelden wat dit type honden kan aanrichten, zeker als ze in verkeerde handen zitten (de eigenaar van de hond lijkt mij ook niet direct een persoon om zo een hond te houden)

bites staffordshire terrier klemenswerk_gevaarlijke_hond bites

bites3 bites2 bites4

Reactie (1)

  1. Pingback: vlooienbeten en onthaalmoeder | Vader rechten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.