vlooienbeten en onthaalmoeder

Tijdens mijn weekeinde 2-3 februari 2013 merkte ik vlooienbeten op bij Milana, ik vroeg mijn ex hierover, eerst viel ze uit de lucht.
Ze wist totaal van niets, daarna probeerde ze dit in mijn schoenen te schuiven en pas daarna wist ze te zeggen dat ze er al van wist, ze had het zelfs gevraagd aan de dokter.
Volgens haar verhaal kon het onmogelijk zijn van bij Klemenswerk omdat daar enkel “mishandelde vrouwen van rijken mannen” wonen (om nog eens aan te tonen naar welke stomme zaken ik moet luisteren die mijn ex uitkraamt!) Ook schreef ze dat ze daar geen dieren hebben (later kwam ik te weten dat daar wel bewoners zijn met dieren (een Stafforthire terrier dan nog, staat op #1 bij de meest gevaarlijke honden, deze verblijft in een opvangcentrum voor vrouwen en koppels!! )

Hierdoor kreeg ik ook te horen dat Milana bij een onthaalmoeder zit???
Terwijl Milana mij slechts 43 uur per maand kan zien omwille van het feit dat ze een vast hechtingsfiguur moet hebben, steekt de mama haar alle dagen bij een onthaalmoeder!
Als de mama geen tijd heeft, kan ze altijd Milana bij mij brengen of ik haal haar op en Milana zou nog even veel tijd met de mama doorbrengen, dit zou totaal geen verschil uitmaken kwestie van hechtingsfiguur of heen en weer brengen van een kind. Mijn ex-partner heeft liever dat Milana bij een wildvreemde persoon zit ipv bij haar papa, terwijl ze zeer goed weet dat ik zeer goed omga met Milana en de juiste zorgen geef!
Het weghouden van een kind bij de papa is één van de lelijkste dingen die men kan doen. Een kind heeft recht op een vader en een moeder. Dit is blijkbaar ook iets waar de wet een probleem mee heeft.

Reactie (1)

  1. Pingback: Milana ophalen 1e bezoekrecht | Vader rechten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.