Voorstel tegenpartij

Enkele dagen na de samenkomst kreeg ik door van mijn advocaat dat ik Milana mag ophalen op 24 december 2012 om 12u en terugbrengen op 25 december 2012 om 19u
en op 29 december 2012 van 12u en terugbrengen op 30 december 2012 19u. Verder totaal geen regeling.
Uiteindelijk haalde ik Milana op bij Klemenswerk waar mijn ex-partner en Milana nog steeds verbleven.
Mijn ex-partner scheen van niets te weten en diende eerst naar haar advocate te telefoneren, ik zag er enorm naar uit om Milana te zien, daar het ondertussen alweer 7 dagen geleden was dat ik haar 55 minuten kon zien.
Uiteindelijk heeft mijn ex-partner het nog 20 minuten kunnen rekken voordat ze Milana wou meegeven. Ik kreeg een document mee dat door een van de bedienden van Klemenswerk werd opgesteld, dat Milana 20 minuten later werd afgehaald, als compensatie mocht ik Milana 20 minuten later terugbrengen.

Het waren ideale momenten om samen met Milana te kunnen doorbrengen, los van de vele sms’en die ik kreeg, in totaal stuurde ze bijna 50 sms’en (zie pagina sms kerst) , met verwijten enz…
Milana haar neus was zeer verstopt en ze ademde zwaarder dan normaal, ik ging bij de dokter van wacht en hij schreef een neusspray voor, hij stelde mij gerust dat het waarschijnlijk niet erg was maar voor Milana zou het aangenamer zijn om neusdruppels te krijgen, zodat ze minder last had.
Daar ik de dokter pas raadpleegde op zondagnamiddag, heb ik aan mijn ex-partner het voorschrift gegeven voor de neusdruppels. Ik gaf een kopie van dokter en het voorschrift. Opnieuw ontstond een discussie omdat ze moest weten wie die dokter was (terwijl het gedrukt om een doktersattest staat)
Uiteindelijk stuurde ze mij later sms dat ze de dokter gebeld heeft en dat het niet nodig was, ik had daar mijn bedenkingen bij waarom een dokter een neusspray voorschrijft die eigenlijk niet nodig zou zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.