Voorstel tegenpartij

Uiteindelijk had ik op dezelfde dag nog (3 dec. 2012) een advocaat kunnen bereiken die mij de dag later kon ontvangen. Daar ik zo spoedig mogelijk wou handelen omdat ik zo snel mogelijk een regeling wou dat ik Milana zou kunnen zien.
Er werd een afspraak gemaakt op dinsdag 18 december 2012, waar mijn ex, haar advocaat, mijn advocaat en ik zou aanwezig zijn. Deze ontmoeting had plaats in het gerechtsgebouw te Gent.Uiteindelijk bleek Rosi Vervaet, de “begeleidster” van mijn ex-partner ook aanwezig te zijn (Eigenlijk is Klemenswerk een Opvangcentrum voor Vrouwen en Gezinnen maar blijkt dat het personeel zich ook inlaat met de gerechtelijke zaken, ik veronderstel dat Rosi Vervaet ook geen opleiding genoten heeft voor zulke gesprekken.

Op de samenkomst zag ik voor de eerste keer Milana terug (had toen Milana al 24 dagen niet gezien! dit zonder enige reden!) Ik was verbaasd dat Milana haar haar geknipt was omdat dit ook een van de vele discussies was dat ik met mijn ex-partner had, volgens haar mag een je een kind haar haar niet knippen vóór het eerste levensjaar, omdat het kind dan later nooit veel haar zou hebben (ik had mij neergelegd bij haar “verknipt” idee en had haarbandjes gekocht omdat Milana haar haar steeds in haar ogen ging en dat ik vreesde dat ze hierdoor een nerveuze tik zou krijgen)

Op de samenkomst stelde mijn advocaat voor om Milana om de week bij mij te laten verblijven, de advocate van de tegenpartij was daar niet mee akkoord en wou eventueel om de 2 dagen (2 dagen bij mij, 2 dagen bij mijn ex)
Mijn ex-partner stelde zelfs voor dat ik ze alle dagen mocht zien. Er werd ook gediscussieerd over de reden waarom er ruzie was tussen ons. Ik verklaarde opnieuw dat het was omdat alles diende te gebeuren volgens de zin van mijn ex-partner en dat sommige van haar ideeën totaal niet goed waren voor Milana.

Uiteindelijk heeft is advocate en mijn ex-partner naar buiten gegaan, samen met Rosi Vervaet omdat mijn ex-partner en haar advocate aan onenig waren met elkaar (tenslotte verwacht je dat de advocate en haar cliënte op elkaar zijn afgesteld)
Mijn advocaat, Milana en ik bleven alleen achter in het lokaal, terwijl buiten de 3 aan het discussiëren waren. Na 15minuten is mijn advocaat gaan zeggen dat we door moeten (waren daar al 40 minuten) en gevraagd aan de advocate om dan maar een voorstel door te sturen als zij tot een akkoord waren gekomen.

Ik had een speeltje mee voor Milana, ik vond het eigenlijk vreemd dat niemand iets voorzien had om Milana bezig te houden,  van 3 vrouwen die elk moeder zijn, verwacht je toch dat ze aan het kind denken. In plaats daarvan stonden ze in de gang te discussiëren, terwijl Milana achterbleef bij mijn advocaat en ik.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.